top of page

Interieuradvies / Slaapkamer & praktijkkamer -  Geldermalsen

2020

Een stel uit het gezellige dorpje Geldermalsen was toe aan vernieuwing. De kinderen zijn inmiddels het huis uit dus de kamers konden een nieuwe functie krijgen met daarbij een passend en vooral praktisch interieur! 

Slaapkamer / natural calmness

Een van de wensen voor deze ruimte was dat de sfeer rustig en natuurlijk moest worden. Ook gewenst was een thema: bos/natuur. Met fotobehang hebben we in het ontwerp een echte eyecatcher toe weten te voegen, passend in het thema. Met leuke wanddecoraties (voor sfeer en praktische doeleindes) wordt de ruimte sfeervol op een rustige manier! Vandaar de naam: natural calmness.

Praktijkkamer / pink serenity 

Met oog op een toekomst plan ' een eigen praktijkruimte' bedachten we samen met de klanten een interieur die echt bij hen past en tevens ook heel praktisch inzetbaar is. De ruimte zal namelijk ook de logeer en speelplek worden voor de kleinkinderen. Hoe gaan we dit praktisch en sfeervol oplossen in het interieur?

- We hebben gebruik gemaakt van een slaapbank, wat dus als ontvangstplek en als slaapplek gebruikt kan worden, 

- We hebben een maatwerk kast ontworpen waarvan de ene kant gebruikt kan worden voor speelgoed van de kinderen, en de andere kant als bureau/werkplek. 

- Het verrijdbare kastje met de behandelproducten kan precies onder het bureau worden geschoven (zodat de kinderen hier niet bij kunnen)

De stijl heet pink serenity. Dit hebben we gebaseerd op de huidige blauwe vloerbedekking. We hebben gebruik gemaakt van zachte roze tonen en paarse accenten die mooi aansluiten bij deze vloer. Om het natuurlijke en rustige te bewaren hebben we dit gecombineerd met natuurlijke materialen zoals marmer en lichte grijze & witte tinten. Op deze manier ontstaat er een serene  look zonder dat deze wit en klinisch oogt! Ook met kleur kan je deze ' serenity ' creëren!

SLAAPKAMER.png
slaapkamer 3D 01.png
bottom of page