top of page

zakelijk interieuradvies

Wat kan je verwachten bij een zakelijk interieuradvies van VDESIGN?

nu echt 2.jpg
nu echt 10.jpg
Schermafbeelding 2020-04-14 om 14.44.57.

Een zakelijk interieuradvies bij Vdesign betekent een volledig uitgewerkt interieur ontwerp voor een kantoor, winkel of ander bedrijfspand. Denk hierbij aan een kloppende plattegrond waarin de nieuw ingedeelde ruimte goed zichtbaar is. Ook maken wij altijd een moodboard waarin de sfeer en de stijl goed naar voren komen. 

Daarnaast kan het ontwerp 3D worden uitgewerkt en maken wij een meubelbijlagen. Ook zaken zoals raambekleding, kleuradvies, of lichtplannen kunnen worden meegenomen. Bij een uitgebreider advies waarin ook de afstyling wordt geadviseerd, ontvang je ook een accessoires bijlage. 

Het gehele interieurplan ontvang je achteraf in een gedrukt projectboek, zodat jullie vervolgens zelf aan de slag kunnen met een eigen "personal interiorguide"!

Wij bieden 2 standaard adviespakketten aan. Deze bepalen of het ontwerp in 2D of 3D zal worden uitgevoerd. Vanwege de vele mogelijkheden en diversiteit in de bedrijfsmarkt, werken wij met het zakelijke interieuradvies niet per ruimte, maar per locatie/opdracht.  De offerte wordt vervolgens volledig gepersonaliseerd om aan jullie wensen te voldoen. De adviespakketten zijn hieronder te vinden!

Zakelijk Interieuradvies pakketten

nu echt 1.jpg

Kosten zakelijk interieuradvies

Basis pakket /

- Intake-gesprek

- 2D plattegrond

- moodboard

- interieurplan*

 

 

Premium pakket / 

- Intake-gesprek

- 2D plattegrond

- moodboard

- interieurplan*

- 3D visuals 

- 3D video

Aanvullend styling pakket / 

Stylingadvies over accessoires en details. Kijk voor meer informatie onder het kopje "stylingadvies".

 

*een interieurplan is altijd afhankelijk van de wensen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals kleuren, raambekleding, meubels of een lichtplan.

De pakketprijzen hebben geen vaste prijzen. Deze zijn altijd afhankelijk van jullie wensen en grote van de opdracht. Aan de hand van deze informatie maken wij altijd een offerte op maat.

 

bottom of page