top of page

About Vdesign

Bedrijf

Passie voor interieur / woonproblemen oplossen / persoonlijk interieuradvies / woonwensen vervullen / creativiteit / vernieuwend / durven / kleur! / trendgericht / praktisch / zorgvuldig stylingadvies / tafelstyling

Vivianne

Interieurstylist / gek op creatief denken / obsessie met servies en decoratie items / koffieleut / kletskous / mensenmens / katten- en nog meer dieren-liefhebber / sproetjes / kleurrijk / jonge ondernemer / durf en doener

.jpg

Het gezicht achter vdesign

 

Mijn naam is Vivianne van der Breggen, 24 jaar, interieurstylist en eigenaresse van mijn eigen interieuradviesbureau. Op mijn 19e stapte ik het KVK gebouw binnen en startte ik aan mijn ondernemers avontuur!

 

Interieur is mijn passie en ik ben er graag mee bezig. Als klein meisje koos ik al (heel eigenwijs) mijn eigen gordijnen uit, was ik de hele dag bezig met het inrichten van mijn barbiehuis en had ik al commentaar op de meubelkeuzes van mijn ouders. 

 

Aan het Nimeto Utrecht studeerde ik Styling, Interieur & vormgeving, welke ik inmiddels met succes heb afgerond. Binnen deze studie heb ik me gespecialiseerd in interieurvormgeving, fotostyling en het vak kleurvormgeving.

 

Het interieurvak, en alles wat daar bij komt kijken, tovert elke dag een grote lach op mijn gezicht. Met VDESIGN hoop ik anderen ook gelukkig te kunnen maken, door het oplossen van de woonproblemen en het vervullen van de woonwensen. Wil je nog meer te weten komen over mij en mijn werk? Pak er een kopje thee bij en scrol lekker door mijn website! 

Met jullie wensen en onze kennis, creëren we samen een trendgericht, creatief, praktisch en persoonlijk interieur! 
 

Folluw us! 

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn - grijze cirkel
bottom of page