top of page

Interieuradvies / woonhuis -  Nieuw Vennep

2023

Een gezin uit Nieuw-Vennep benaderde VDESIGN om mee te denken met de herinrichting van hun prachtige woonhuis in Nieuw-Vennep. Het gezin besteed veel tijd in de keuken om heerlijke maaltijden voor te bereiden voor bijvoorbeeld gezellige etentjes met vrienden en familie. Een grote woonkeuken was dan ook een wens. Daarnaast was de wens ook om in de keuken te kunnen eten met het hele gezin, met drie kinderen.

 

In de ruime woonkamer wordt zowel gespeeld, gegamed, geborreld, TV gekeken en gelounged. De grote bank wilden de opdrachtgevers graag behouden. De belangrijkste wensen waren een leuke loungehoek voor de kinderen, een gezellige woonkamer en een aparte, afgesloten eet/borrel hoek. 

De stijl die de opdrachtgevers aansprak was chique, klassiek met zachte en warme tinten.

materiaalbord.png

Naast de begane grond, mochten we ook meedenken met de multifunctionele ruimte van het huis. Deze ruimte had een aantal functies 

- Sporten 

- Werken 

- Bidden 

We hebben de ruimte zo praktisch mogelijk ingericht, zodat alle functies uitgevoerd kunnen worden. Dit alles natuurlijk wel in een fijne en warme sfeer. Opnieuw met warme en rijkelijke materialen, in een klassiek/chique jasje.

materiaal _ moodboard.png
bottom of page