top of page

interieuradvies

Wat kan je verwachten bij een interieuradvies van VDESIGN?

woonkamer met zwart tafeltje.jpg
materiaal moodboard.png
platttegrond_edited_edited_edited.png

Een interieuradvies bij VDESIGN betekent een volledig uitgewerkt interieur en/of styling ontwerp. Denk hierbij aan een kloppende plattegrond waarin de nieuw ingedeelde ruimte goed zichtbaar is. Ook maken wij altijd een moodboard waarin de sfeer en de stijl goed naar voren komen. Daarnaast kan het ontwerp 3D worden uitgewerkt en maken wij een meubelbijlagen. Ook zaken zoals raambekleding, kleuradvies, of lichtplannen kunnen worden meegenomen. Bij een uitgebreider advies waarin ook de afstyling wordt geadviseerd, ontvang je ook een accessoires bijlage. 

Het gehele interieurplan ontvang je achteraf in een gedrukt projectboek, zodat jij/jullie vervolgens zelf aan de slag kunnen met een eigen "personal interiorguide"!

Wij bieden een aantal adviespakketten aan, die vervolgens volledig gepersonaliseerd worden om aan jouw/jullie wensen te voldoen. De adviespakketten vind je hieronder!

Interieuradvies pakketten

Basis pakket / Interieuradvies 

- Intake-gesprek

- 2D plattegrond

- moodboard

- interieurplan*

 

 

Premium pakket / Interieuradvies 

- Intake-gesprek

- 2D plattegrond

- moodboard

- interieurplan*

- 3D visuals 

- feedback ronde op interieurplan

- feedback verwerking in interieurplan & in 3D visuals

Aanvullend styling pakket / Stylingadvies 

Stylingadvies over accessoires en details. Kijk voor meer informatie onder het kopje "stylingadvies".

 

*een interieurplan is altijd afhankelijk van de wensen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals kleuren, raambekleding, meubels of een lichtplan.

overzicht.jpg

Kosten Interieuradvies

De pakketprijzen hebben geen vaste prijzen. Deze zijn altijd afhankelijk van jullie wensen en grote van de opdracht. Aan de hand van deze informatie maken wij altijd een offerte op maat.

 

LeW_5D4_47746_LR.jpg
bottom of page