top of page

Interieuradvies / appartement -  Scheveningen

2021

Na jaren prettig gewoond te hebben in de Betuwse stad Tiel, was het tijd voor wat nieuws. Het stel wilde graag dichter bij zijn werk en haar familie wonen. De kinderen wonen inmiddels allemaal niet meer thuis, dus de droom om een appartementje in Scheveningen te kopen kon werkelijkheid worden. Om hier echt een droomhuis van te maken, werd VDESIGN ingeschakeld. 

We hebben het interieur gebaseerd op een moderne stijl met een klassieke touch. Om het zee gevoel te behouden, hebben we gekozen om dit op subtiele manieren terug te laten komen. Het kleurenpallet is ook gebaseerd op het strand; de hemelsblauwe lucht in combinatie met het roodrozige koraal en een basis van een zand tint. 

We hebben verschillende opties gemaakt, om zo te verschillende mogelijkheden te laten zien. Zie hierboven één van de gemaakte ontwerp opties!

 

Deze optie bevat een maatwerk kast waar spullen en servies in kunnen worden opgeborgen en daarnaast ook decoratie vakken heeft. De roomdivider zorgt voor een ruimtelijke scheiding tussen woon en eetkamer. Ook kan hier een TV in worden verwerkt, en een gezellige haard waar je aan beide kanten plezier van kan hebben! Het lage stuk zorgt ervoor dat de ruimte open blijft en niet teveel wordt afgeschermd. Ook hier kan decoratie op staan, of worden gebruikt als extra zitplek wanneer er visite komt.

De lijsten op de wand, in dezelfde blauwe kleur, zorgen letterlijk voor diepte in de ruimte, en geeft dat klassieke gevoel weer. De ronde muursticker zorgt ervoor dat de rechte vormen in de ruimte doorbroken worden en het zeethema weer benadrukt.  In de posters boven de piano komen ook de zee aspecten weer subtiel terug.

moodboard 2.jpg
optie 4 - 3d - 08.jpg
bottom of page