top of page

Zakelijk Interieuradvies / keuken ThuisVoorNu -  Tiel

2021

Voor het zorghuis Thuisvoornu in Tiel maakte wij al eerder twee ontwerpen. Voor het pand waar wij al eerder het interieurontwerp mochten maken voor de woonkamer, gingen wij nu ook aan de slag voor de keuken! 

Belangrijk voor deze ruimte was dat het interieur niet alleen stijlvol en gezellig moest worden, maar ook praktisch in gebruik moest zijn. Het is een vrije kleine ruimte waar wel dagelijks 10 man gebruik van maken. Een praktische indeling met handige interieur oplossingen was dus een must! 

Gelukkig staan wij voor VDESIGN niet alleen voor trendgericht, persoonlijk en creatief, ook vinden wij praktisch en leefbaar erg belangrijk. 

Zo creëerde we een indeling waar 10 personen gezamenlijk kunnen eten, is er voldoende opbergruimte gecreëerd en is de looproute zo toegepast dat de bewoners elkaar niet snel in de weg zullen lopen. 

De stijl hebben we in balans gehouden met de woonkamer, dus in een stoere en industriële stijl. We hebben een toffe kleurencombinatie toegevoegd van petrol blauw en sinaasappel oranje. Dit is een complementaire kleurencombinatie waardoor de kleuren elkaar juist versterken.

MOODBOARD .jpg
01.jpg
bottom of page