top of page

Event styling / bruiloftstyling -  Loosbroek

2021

moodboard.jpg

Voor een prachtig, verloofd stel uit Tiel mochten we een hele bijzondere opdracht uitvoeren: het stylen van de bruiloft!​Het was een bijzonder project om de aankleding van deze speciale dag te mogen verzorgen! 

 

De stijl die we hebben doorgevoerd noemen we Vintage Festival: een relaxte uitstraling, met een festival sfeertje in een vintage jasje!  De mooie, natuurlijke locatie hebben we voorzien van diverse lounge-zitjes, waar de gasten konden genieten van de zon en een drankje. Daarnaast is er in dezelfde stijl een spelletjeshoek en een photobooth te vinden. De lunchtafel en het trouweiland hebben we gedecoreerd in hetzelfde kleurenpallet, met een klassieke twist. 

De vier belangrijke kenwoorden voor de styling waren: "natural", "vintage", "serenity" en "festival". De terracotta en kobaltblauwe kleur geven de persoonlijkheden van de bruid en bruidegom weer.

Het gehele project, met in het bijzonder de grafische vormgeving, hebben we in samenwerking mogen doen met Stefan de Hoop. Neem ook zeker een kijkje op zijn website: https://stefandehoop.com. 

bottom of page